TJENESTER

Vi har over 15 års erfaring og har blitt eksperter innenfor salgsutvikling, kommunikasjon og salgsledelse. Vi har stor lidenskap i å lære folk hvordan de skal selge seg selv, sine produkter og tjenester uavhengig av økonomisk situasjon eller markedssituasjonen. Vi vil finne gode løsninger for din bedrift slik at du tiltrekker deg flere kunder, samt påvirke dem til å samarbeide med deg og din bedrift.

jornbrauner-slider01

SALGSTRENING
& UTVIKLING

Les mer…

forhandling-atferd-kommunikasjon

SALGSLEDELSE
& UTVIKLING

Les mer…

slide1

SYSTEM FOR KURS,
OPPLÆRING & UTVIKLING

Les mer…

business, people, cloud computing and technology concept - smiling business team with smartphones, tablet pc computers working in office

LEADS-GENERERING
WEBUTVIKLING

Les mer…

SALGSORGANISASJONEN

TJENESTENE, KURSENE, SYSTEMET OG STØTTEVERKTØYENE DU TRENGER!

REKRUTTERING SALESHUNTER

Vi har spesialisert oss utelukkende på rekruttering av Selgere og Salgsledere, og vi har mer enn 15 års erfaring fra salg og salgsledelse.

SALGSLEDELSE & UTVIKLING

Noen Salgsledere gjør det klart bedre enn andre over tid. Hva er det som gjør at noen lykkes bedre.

money_loan_about_us

SALGSTRENING & UTVIKLING

Ingen kunder er like, og derfor må den effektive selger forstå og behandle hver kunde etter deres individuelle behov og personlighet.

SYSTEM FOR KURS, OPPLÆRING & UTVIKLING

Mål på de rigtige parametre - Tren, motiver og styr ansatte, afdelinger og bedriften i den rigtige retningen.

KURS & RÅDGIVNING

UTVALGTE KUNDER

TA SALGET TIL NYE HØYDER

Gjennomslagskraft gjennom kommunikasjon og atferd!

trans
Et MEGET effektivt 2 dagers kurs i personlig salgsutvikling – Kurset henvender seg til alle som jobber med salg og kundeservice. Typiske deltakere er selgere, salgssjefer, konsulenter og Key Account Managers.

Ingen kunder er like, og derfor må den effektive selger forstå og behandle hver kunde etter deres individuelle behov og personlighet. Det gode salget kommer når selger tilpasser atferd, utseende og strategi etter kundens personlige motivasjonsfaktorer. Det krever innsikt i de psykologiske aspektene ved å være i stand til å lese kunden, og skille mellom forskjellige personlighetstyper og til slutt tilpasse seg og lukke ordren.

BE OM PROGRAM OG PRIS FOR NESTE KURS

super-woman2

Hva med flere salgskvalifiserte leads?

Vi vil finne gode løsninger for din bedrift slik at du tiltrekker deg flere kunder, samt påvirke dem til å samarbeide med deg og din bedrift. Både når det gjelder design og teknologi er det viktig å ha dynamiske og skalerbare løsninger som er tilpasset kundens behov og ikke minst markedets forventninger av deg som leverandør. Klikk på Les mer..& se 12 demoer - Du tar valget!

LES MER

(+47) 917 46 358

jorn@nordicom.org